Cautare

529 de rezultate pentru "clasament divizia d ialomitahey1" (2.84 secunde)
Europa ocupa primul loc într-un clasament privind totalul cheltuielilor de afaceri si guvernamentale, cu 16.700 miliarde de euro cheltuite în 2006, mai mult decât orice alta regiune geografica sau economica a lumii, potrivit unui studiu realizat de Visa Commercial la nivelul Europei, relateaza NewsIn.Aceste cifre arata, potrivit autorilor studiului, potentialul urias pe care segmentele de afaceri între companii (business to business) le ofera industriei europene a sistemelor de plata.
In iulie, Costinesti a fost cea mai cautata statiune pe Internet de pe litoralul romanesc, potrivit unui clasament efectuat de trafic.ro si preluat de The Money Channel.
Si pe ringul bursier investitorii se uita cu jind catre evolutiile firmelor oltenesti în acest an la Bursa, într-un clasament neoficial al cresterilor bursiere zona Olteniei având mai multe reprezentante în primele zece locuri.
La acestea se adauga si telefonul, care, potrivit specialistilor, are cele mai mari cheltuieli ulterioare.România, cea mai rentabila tara europeanaPotrivit www.bizwords.ro, conform unui studiu prezentat într-o emisiune difuzata la postul londonez de televiziune Channel 4, România ocupa prima pozitie într-un clasament al celor mai rentabile state europene în ceea ce priveste investitiile imobiliare pe termen lung (profitul din investitiile imobiliare poate creste în zece ani de peste patru ori - 4,14 ori).
Romania a urcat o pozitie in clasament fata de editia din 2006, cand numarul taxelor identificate de autorii studiului s-a ridicat la 89.
Hong Kong si Singapore ocupa primele doua pozitii in acest clasament, pentru al paisprezecelea an consecutiv. Din Europa, tarile care au intrat in top zece sunt Marea Britanie, Irlanda si Elvetia.
Bulgaria si Romania care au aderat la Uniunea Europeana anul trecut sunt cele mai sarace state ale UE, arata un clasament al Biroului european pentru Statistica citat de Reuters.Bulgaria are cea mai redusa cota a Produsului Intern Brut pe cap de locuitor, 38 de unitati, si este urmata de Romania cu 41 de unitati.
Bucurestenii au fost urmati in clasament de populatia si firmele din judetele Cluj, care au imprumutat echivalentul a 8,4 miliarde lei, Timis (7,07 miliarde lei), Constanta (6,87 miliarde lei) si Brasov (5,78 miliarde lei).In total, locuitorii si firmele din Bucuresti si din cele patru judete mentionate au luat aproximativ jumatate din creditele acordate de banci in toata Romania pana la jumatatea acestui an.La polul opus s-au situat persoanele si companiile din judetele Covasna, care s-au imprumutat in lei si valuta cu echivalentul a doar 939 milioane lei, Giurgiu (1,04 miliarde lei) si Tulcea (1,18 miliarde lei), se mai observa in raportul despre comportamentul financiar al populatiei si firmelor publicat de banca centrala.Firmele din capitala si bucurestenii se afla pe primul loc si in clasamentul restantierilor, cu datorii neplatite la banci de 488 milioane lei.Urmatorii in clasamentul restantelor sunt firmele si populatia din Brasov, cu datorii de 138 milioane lei, urmati de Timis (78 milioane lei).
Romania a coborat in perioada aprilie-iulie doua pozitii, pana pe locul patru, intr-un clasament al indicelui increderii in mediul de afaceri din 11 state din Europa Centrala si de Est (ECE), calculat de Thomson Reuters si banca austriaca OeKB prin chestionarea a 400 de companii din regiune.
Romania a coborat in perioada aprilie-iulie doua pozitii, pana pe locul patru, intr-un clasament al indicelui increderii in mediul de afaceri din 11 state din Europa Centrala si de Est (ECE), calculat de Thomson Reuters si banca austriaca OeKB prin chestionarea a 400 de companii din regiune.
O alta publicatie, cotidianul Adevarul, a intocmit un clasament al primilor 500 de miliardari din Romania, pe care l-a dat publicitatii luni, cu o zi inaintea lansarii topului realizat de Capital, starnind mai multe controverse din acest motiv.
Cel mai bun rezultat al oltenilor a fost realizat de o firma doljeana, care a reusit sa ajunga pe locul 19 într-un clasament national al întreprinderilor mari. 2007 a fost un an în care sectorul economic a avut o evolutie pozitiva, cunoscând cresteri atât pe segmentul salariati, cât si în ceea ce priveste rentabilitatea si profitul.
In ciuda valorii de aproape trei ori mai reduse in trimestrul al treilea 2008 fata de perioada similara din 2007, Bucurestiul se afla pe pozitia 12 din 18 intr-un clasament al principalelor piete europene unde au fost incheiate tranzactii imobiliare in intervalul iulie-septembrie 2008.
In acest context, Brazilia si India vor urca doua pozitii in clasament. Brazilia se situa in 2007 pe locul zece in lume si urmeaza sa urce cu o pozitie pe an in 2008 si 2009, depasind Spania ca volum al PIB in dolari, conform sursei citate.
Aproximativ 14.000 de utilizatori de telefonie mobila au trecut, in ultimele doua luni, la alt operator, fara schimbarea numarului de telefon, cei mai multi alegand Cosmote Romania - 5.960, companie urmata in acest clasament de Orange Romania - 4.167 si Vodafone Romania - 3.778.
Astfel, pe primul loc in acest clasament se situeaza Bucurestiul unde au fost inregistrate cele mai multe falimente, in numar de 557.
Primul loc in top a fost ocupat de Elvetia, urmata de Ucraina, pe locul al doilea. De asemenea, Romania a fost urmata in clasament de Grecia, Canada, Brazilia si Anglia.
In clasament urmeaza marcile Renault, cu 955 de unitati (-49,8%), Volkswagen, cu 955 (-47,4%) si Opel, cu 717 masini (-50%).
Romania a fost urmata, in clasament, de Lituania si Letonia, cu rate anuale ale inflatiei de 4,9%, respectiv 4,4%, se arata intr-un comunicat al Eurostat.
In clasament urmeaza marcile Renault, cu 955 de unitati (-49,8%), Volkswagen, cu 955 (-47,4%) si Opel, cu 717 masini (-50%).
google-analytics.com